Plan B

Lezingen “Plan B Drijvende Stad + Humancratie”

Geboren in een land dan ben je tegelijk daarvan een staatsburger en daarmee gebonden aan de staatsvorm en wetten van dat land. Veranderingen zijn zeer beperkt mogelijk via de politiek. Dit in tegenstelling in een bedrijf waar aanpassingen noodzakelijk zijn om winst te kunnen blijven maken. Toch zijn er andere en meerdere samenleef en bestuursvormen mogelijk. Dat geeft aan elk persoon de mogelijkheid naar die samenleving toe te gaan welke bij hem past. Indien iemand zich niet langer thuis voelt dan heeft hij de mogelijkheid zijn spullen te pakken en zich te verwijderen.

De Aquapreneur onderscheid zich door zich onverbrekelijk te verbinden met de Codex Homo Sapiens Humaan en de Traject hiƫrarchie van de Humanie. Iedereen die zich hiermee wil verenigen kan lid worden.

Indien een drijvende stad of leefgemeenschap is gebouwd door de Society/Club Aquapreneur dan is toegang mogelijk voor leden die een contract met duidelijke voorwaarden ondertekenen. Indien een persoon zich niet houdt aan dit contract met deze voorwaarden dan verbreekt hij daarmee tegelijk het contract en zal worden verwijderd of gaat zelf weg.